Olof Armini om fåglar och natur

Fältbestämning, fåglar, miljö, natur.

10 dec 2011

without comments

Härlig natt och vilken frukost!!!

Däst på inhyrd stålhingst till Västra hamnen. Virrar runt i stormbyarna med gnistrande solsken. Till slut står gänget där, i lä av några skånska pilar. Stefan C, Pierre U, som rodnar sött när jag påminner om havererade gråsuggan på Hoburgen på 80-talet och en rock´n-rollare plus flera till.

Helikopterplattan med än mer horisontankor än Hönö. Inte bra med min handkikare, trots att alla vänligt bjuder på tittande. Kan hjälpligt titta in sulor, tretåar, dvärgmås, storlabb, brelle, små-o storlom, samt både sillgrissla och tordmule. Men som för de andra blir det varken tärnmås eller brednäsa som ses från för oss synliga utposter, Barsebäck och Lomma södra!

Ack, ja när man i Vättern ser en stormsvala så…!!!

Written by Olof

December 10th, 2011 at 9:39 pm

Posted in Resor

Leave a Reply