Olof Armini om fåglar och natur

Fältbestämning, fåglar, miljö, natur.

Mellandag 22 januari

without comments

Aj-aj rejäl nackskada som förvärras under yogan. Swarren är i mycket suverän men som tubbär är den livsfarlig – får ta stöd när jag vrider nacken!

Men man är inte viking för intet. Blir bussen till Alafoss med Eva. Mycket klass och mycket mysigt. Seg skådning dock. Till slut kan jag vaska fram en gärdsmyg av den distinkta isländska rasen och vid busshållplatsen en stenfalk.

Eva har vaskat fram desto mer och riktiga fynd av ullalster. Hem i snöblandat men vi kan njuta sista soltimmen vid panoramafönstret. Artlistan berikas med 48:e arten sjöorre och åtskilliga arter hyfsar dagslistan, bla en jaktfalk.

Vi njuter spättespett och jag njuter att vi slumpat dagsutflykten till Borganaess.

 

Written by Olof

January 22nd, 2013 at 10:47 pm

Posted in Resor

Leave a Reply