Olof Armini om fåglar och natur

Fältbestämning, fåglar, miljö, natur.

Bubo

without comments

Minsann! Där satt den, en av uvarna på Ullevi. Litet svårt att klämma sig fram mellan några monstertraktorer – inga grållor precis – så jag såg inte om det var Ulle eller Vivi. Men de har uppenbarligen klarat VM-kval, speedway mm.

Kanske inte sååå konstigt, det som vi upplever som störande är ju i det här fallet också skyddande. Hörde idag om hur musmamman kunde stänga av ovidkommande brus för att höra just sina ätteläggars pip. Man drog paralleller till det som jag så ofta tjatar om, tinnitus.

Kanske alla har tinnitus!? Det gäller att kunna stänga av den!

Storhertigen och hertiginnan är uppenbarligen på väg att lyckas.

Written by Olof

June 11th, 2009 at 5:44 pm

Posted in Göteborg

Leave a Reply